Almelo de Haringparty brengt 17.500 euro op

Voor het 12e jaar op rij werd  in Almelo de Haringparty georganiseerd door 12 enthousiaste Almelose bedrijvenvoor 700 zakelijk genodigden. Natuurlijk bij Kreta. Het doel van de haringparty is tweeledigenerzijds is het een geweldig netwerk evenement waar 700 ondernemers elkaar in een informele sfeer kunnen leren kennenanderzijds wordt er elk jaar een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het goede doel.Zoals gewoonlijk was Jan Smit de man met de hamer. Hij wist het bedrag van 17.500 euro binnen te halen. Ewald Huzink (Riwald Recycling) en Albert Hendrikse (Nijhof-Wassink) kochten hier samen het eerste vaatje Het eerste vaatje haring werd traditioneel geveild worden tijdens de party. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan twee Almelose organisaties met beiden belangrijke maatschappelijke functies: De Eethoek & De Monumentale Tribune.