Eendracht in beeklustpark

De Eendracht is een actieve vereniging met ca 50 leden en bestaat uit een “groot orkest” met Jeugdige leerlingen, die les hebben op de Kaliberkunstenschool te Almelo. We spelen alleen, en samen met de band Eendracht New Style. Zondag had De Eendracht weer zijn jaarlijkse traditionele optreden in het Beeklustpark. Over belangstelling heeft De Eendracht niet te klagen. Het was weer een goed gevuld Beeklustpark die genoten van de muziek.De Eendracht tracht gezelligheid te combineren met het streven naar goede muzikale kwaliteit. Is uw interesse gewekt kom dan gerust een keer langs bij een repetitie avond van het grote-orkest op de Maandagavond vanaf 19.30 uur – 21.30 uur in het Wijkcentrum “De Trefhoek”, aan de Ootmarsumsestraat, achterin aan de Fabrieksstraat in de wijk Sluitersveld.