Haringparty Businessclub De Veene

 Haringparty Businessclub De Veene

Woensdag 20 juni is op het terras bij het clubgebouw De Veene de 15e Haringparty van de Businessclub van De Veene gehouden. Net als voorgaande jaren een goede opkomst van leden van de Businessclub.

De voorzitter van de Businessclub geeft traditioneel een overzicht van de sportieve prestaties van de afdeling wedstrijdzwemmen, G-zwemmen en waterpolo. Ook bij het financiële reilen en zeilen van de vereniging Z&PV De Veene wordt kort stil gestaan. Het gaat dan vooral over de hoge kosten van badhuur en andere kosten die bij een zwem- en waterpolovereniging horen. Om extra faciliteiten mogelijk te maken is sponsoring en de financiële bijdrage van de Businessclub zeer wenselijk.

Tijdens de Haringparty hebben zich ook weer nieuwe leden aangemeld voor de Businessclub.

Ook werd een video getoond over de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. Hiervoor is Wessel Everloo van De Veene geselecteerd en de trainer/coach Carmen Bloem. Een geweldige prestatie met applaus van de aanwezigen.

Onder het genot van een drankje deden de leden van de Businessclub zich tegoed aan de heerlijke nieuwe haring en andere hapjes.