Uit je dak in Twente

Uit je dak in Twente

Een verzorgde cabriorit, een prachtige bestemming en een goed doel!

Op 10 juni 2018 organiseert Lionsclub Almelo een prachtige autorit, speciaal voor cabrio’s. De opbrengsten van deze verzorgde rit gaan naar een goed doel: Special Heroes.

Op 10 juni 2018 organiseert Lionsclub Almelo de tweede editie van Uit je dak in Twente, een cabrio-evenement in Twente. De opbrengsten gaan naar een goed doel namelijk Special Heroes (http://www.specialheroes.nl/). Deelnemers krijgen voor een bedrag van 75 euro per persoon een geweldige rit door het Twente landschap, inclusief verzorgde koffie/thee, luxe lunch, avondmaaltijd, loterij én goodie-bag. Iedere derde en vierde deelnemer in dezelfde cabrio betalen 60 euro per persoon. En natuurlijk zal de traditionele Twentse krentenwegge en gastvrijheid niet ontbreken. De inschrijvingen zijn geopend via http://www.lionsalmelo.nl/Uit-je-DAK-in-Twente/Inschrijfformulier.

Iedereen kan een held zijn

Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking op Twentse scholen voor speciaal onderwijs ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. In het programma staan de leerlingen en hun sport – en cultuurwensen centraal. Via een vaste methodiek krijgen leerlingen kennismakingsactiviteiten aangeboden van lokale sport- en cultuuraanbieders. Samen gaan ze op zoek naar een vrijetijdsbesteding voor nu en in de toekomst. En daarbij is heel veel mogelijk: drummen, fotografie, hockey, voetbal, dans, atletiek, rappen, tekenen en nog veel meer!

Met deze tweede editie is een nieuwe traditie gestart

Lionsclub Almelo organiseert wegens groot succes vorig jaar, deze tweede editie van Uit je dak in Twente. De organisatie hoopt naast goed weer vooral op een schitterend lint van cabrio’s door het Twentse landschap op 10 juni. Hoe meer deelnemers aan de cabriotocht, hoe meer kinderen wij kunnen helpen! Met een opbrengst van 4.000 euro kan een school twee jaar lang vooruit met ondersteuning en activiteiten. Door een luxe dagje uit in Twente te combineren met het steunen van een concreet Twents goed doel, is een nieuwe traditie geboren!

Allemaal Bedankt en tot het volgend jaar