Spring naar content

Grandioze open dag Heracles Almelo

Op zondag 15 juli werd er in het Polman Stadion een open dag georganiseerd. Er was voor jong en oud genoeg te zien, te doen en te beleven.

Op zondag 15 juli vanaf 11.00 uur was er in en rondom het Polman Stadion van alles te doen bij de Open Dag van Heracles. De Open Dag staat bekend om het vertier voor jong en oud. Er waren tussen de 15000 en 17000 bezoekers.

Oefenwedstrijd in Polman Stadion
Om 14.30 uur was er  de aftrap van de oefenwedstrijd Heracles Almelo – Jong Ajax. Jong Ajax is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Eerste Divisie en dus een gedegen tegenstander voor de Heraclieden. Heracles won de wedstrijd met 3-1.

Asito trakteerde bezoekers op grandioos uitzicht

Hoofdsponsor Asito trakteerde de bezoekers op uitzicht van 50 meter hoogte. De Skywatch was toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Per keer konden er vierentwintig supporters de lucht in voor een geweldig uitzicht. Ook maakt Asito tijdens de Open Dag de nieuwe supportersactie bekend, als vervolg op de VIP Limo Actie.

Foto’s Roel Immink en de Twentsefotosite

Scroll naar boven