Rembrandt Fiësta weer een smeltkroes van culturen

Rembrandt Fiësta weer een smeltkroes van culturen

Ook in 2018 waren er weer ontmoetingen tussen culturen uit alle continenten. Vorig jaar stonden presentaties uit Togo, Japan, Peru, Indonesië centraal, naast onze vaste deelnemers uit Ambon, Marokko, Turkije, Armenië en Bosnië. Dit jaar waren er weer  culturen uit de werelddelen Afrika, Azië en Zuid Amerika om aan de bezoekers te tonen middels muziek en dans.

Zo zijn was er een muziek- en dansgroep uit Oeganda, n.l. Kidsgear Children’s Choir, een dansgroep uit Armenië en sambamuziek uit Brazilië

Ook waren er weer de multiculturele hapjes- en informatiemarkt, waarop de bezoekers de specifieke gerechten uit verschillende landen konden ervaren en daarbij ook informatie over het land zelf konden krijgen.

Het was zo gezellig dat de wind mee danste op de muziek alleen een beetje te heftig