Lipstick & Wheels, nieuw evenement voorafgaande aan de profronde

Lipstick & Wheels, nieuw evenement voorafgaande aan de profronde.

Entertainment, fingerfood, modeflitsen, hair & beauty, sportieve battles, muziek, humor en verrassende acts. Daar draaide het om bij het event Lipstick & Wheels woensdag 29 augustus, een feestje voor vrouwen èn mannen.

Het nieuwe event Lipstick & Wheels, gekoppeld aan de Profronde Almelo, was een bruisende avond met een uitgebreid programma voor mannen en vrouwen. Het evenement vond plaats in de fraai ingerichte VIP-tent op het Waagplein, die speciaal voor het event eerder werd opgebouwd.

Trends op mode, hair & beauty

Veel Almelose ondernemers droegen hun steentje bij aan het event. Ze lieten de nieuwste trends zien op het gebied van mode, haarstyling en fittraining. Dat vond plaats middels modeflitsen op compacte podia verspreid door de VIP-tent.

De mannen konden door een barber worden geknipt en geschoren worden. Verder was er een proeverij van speciaalbiertjes en whisky. En voor een goed doel konden de mannen de benen laten scheren zoals echte profrenners ook doen. Het goede doel zijn de jonge talenten van de Almelose wielervereniging De Zwaluwen.

Fietsbattles

Bezoekers konden zich met elkaar meten in sportieve ‘fietsbattles’, voorzien van het enthousiaste commentaar van Harry Middeljans, de vaste speaker van de Profronde Almelo.

De dj’s André & André zorgden met hun muziek voor een feeststemming.

Fotoreportage Roel Immink en Twentsefotosite.nl