Mobile Media Lab in Almelo

Mobile Media Lab in Almelo

Het mobile media lab van de politie stond afgelopen donderdag op de Koornmarkt in Almelo.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Daarnaast was de Gemeente Almelo aanwezig en werd er door Stadstoezicht op verschillende gebieden preventieadvies worden gegeven.

Voor de kleinste politiefans was er uiteraard ook genoeg te doen.  Er was natuurlijk de mogelijkheid om een politieauto of ME busje van binnen te bekijken en hiermee op de foto te gaan.

Fotoreportage www.twentsefotosite.nl