Walking Dinner Almelo is een hit!

Walking Dinner Almelo is een hit! Alle 330 deelnamekaarten in een mum van tijd verkocht!

Op  woensdag 12 september 2018 (altijd de tweede woensdag in  september)   organiseert  Kiwanis Club Almelo voor de 18e keer  het culinaire spektakel Walking Dinner  in de binnenstad van Almelo. In vijf verschillende restaurants, allen gelegen rondom het sfeervolle Prinses Amaliaplein,  worden de gasten  onthaald op de meest heerlijke gerechten, begeleid door mooie, bijpassende wijnen (of, indien gewenst, bier/frisdrank). Dus ‘t voorgerecht in het ene restaurant, vervolgens het tussengerecht in het volgende restaurant, een soepje in het daaropvolgende restaurant, dan volgt elders in de stad het hoofdgerecht, en vervolgens loopt men naar het restaurant waar het nagerecht wordt geserveerd. Daarna nog een swingende afterparty in Grandcafe Het Hookhoes.

Aanvang/welkomstborrel is 18.00 uur bij Restaurant Hudsons.
Rond 18.45 uur zullen burgemeester Arjen Gerritsen, voorzitter Jos Bloemendal en Enrico Grobben (hoofdsponsor Felloo) het eindbedrag bekendmaken en de verwachting is dat het een  bedrag tussen de 10.000 en 11.000 euro zal zijn. Dit geldbedrag wordt geschonken aan Stichting Weekendtoppers Op Zondag.

Deelnemende restaurants: Willem IV, Ibiza, Gastrobar, The Shamrock en Hudsons, terwijl de afterparty plaatsvindt in Grandcafe Het Hookhoes. Maximaal aantal deelnemers is begrensd op 330.  Prijs per deelnamekaart bedraagt € 75,- euro en dit is een all inclusive arrangement (dus inclusief alle drankjes en wijnen) en van dit bedrag gaat maar liefst € 38,00  naar het goede doel en dat is Stichting Weekendschool Toppers op Zondag. Kijk voor informatie op de website www.toppersopzondag.nl
Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Kiwanis Club Almelo www.kiwanis.nl/almelo