Almelose kampioenen worden gehuldigd tijdens kampioenenparade

Almelose kampioenen worden gehuldigd tijdens kampioenenparade

Sportbedrijf Almelo organiseerde in samenwerking met Heracles Almelo weer een kampioenenparade. Tijdens deze kampioenenparade werden teams en individuele sporters die het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in het zonnetje gezet.

Deze keer gingen de kampioenen uit het seizoen 2017-2018 naar de wedstrijd Heracles Almelo – FC Groningen afgelopen zondag 21 oktober

Eerst werden de kampioenen bij de IISPA gehuldigd, waarna alle sporters en hun begeleiders de wedstrijd konden bekijken. Als hoogtepunt van deze geweldige dag mochten de kampioenen ook nog een ereronde over het veld lopen tijdens de rust van de wedstrijd.
Ook dit jaar is dit evenement weer goed ontvangen door verschillende verenigingen en zijn er bij elkaar bijna 350 kampioenen gehuldigd.

Foto’s Hans van Cronenberg