Sportmarkt op het Centrumplein

Sportmarkt op het Centrumplein

Naast de start en finish van de Almelo Allee, vond er in het centrum de jaarlijkse sportmarkt plaats. Er waren verschillende kraampjes met informatie over de vele diverse sporten en er werden clinics en demonstraties gegeven.

Ook dit jaar nam Sportbedrijf Almelo aan het begin van het nieuwe sportseizoen het initiatief om de Sportmarkt te organiseren. Een leuke middag voor jong en oud, waarbij de inwoners kennis konden maken met het uiteenlopende Almelose sportaanbod. Van judo tot jazz dance en van tennis tot zwemmen! Daarnaast is er alle ruimte voor mensen om zelf in beweging te komen. Voor kinderen is er een extraatje: na het deelnemen aan verschillende clinics wordt de jeugd beloond met een te gekke activiteit.

Fotoreportage: Roel Immink