Sinterklaas bezocht de Woonboulevard in een roze Limo.

Sinterklaas bezocht de Woonboulevard in een roze Limo.

Zondagmiddag bezocht Sinterklaas de Woonboulevard Almelo. Woonboulevard Almelo en Almelo Events hebben de handen in één geslagen, en er werd een hilarische theatershow georganiseerd.

In deze gezellige theatershow werden de Volendamse zangeres Monique Smit en bekende YouTube familie Koetlife verweven. Het moraal van het verhaal: Sinterklaas moet ouderwets blijven! Want Sinterklaas meent dat de kinderen hem niet meer “live” willen zien, maar alleen maar opgepimpt via YouTube willen bekijken.

Iedereen zet alles op alles om er voor te zorgen dat Sint in de binnenstad van Almelo achter zijn pc van het Sinterklaashuis vandaan komt en middels zijn “nieuwe PK” snel naar het podium van de Woonboulevard afreist. Uiteraard werd hij vergezeld met een hele pieten-bus vol muziek & strooipieten.

Fotoreportage: Roel Immink en www.twentsefotosite.nl