Kerstconcert De Oostvaarders en De Schellevissen.

Kerstconcert De Oostvaarders en De Schellevissen.

Zaterdag was is het zo ver. Voor het shantykoor De Oostvaarders en het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen hielden weer een bijzonder kerstconcert.

Vorig jaar werd het kerstconcert van de Schellevissen en de Oostvaarders gehouden in de Grote Kerk te Almelo. Voor dat het concert kon beginnen moest er al, om veiligheidsredenen, een bord “Vol”op de deur worden geplaatst. De koster van deze kerk had dit in zijn 26 jarige loopbaan nog nooit meegemaakt. Het was erg jammer, maar ook begrijpelijk, dat een grote groep buitengesloten werd.

Om iedereen te kunnen laten genieten van het kerstconcert is er dit jaar gekozen voor de Sint-Georgiusbasiliek, die plaats biedt aan 800 personen. Ook nu gingen de kerkdeuren op slot omdat deze helemaal gevuld was met belangstellenden.

Fotoreportage Roel Immink en www.twentsefotosite.nl