Kerstdiner voor ouderen.

Kerstdiner voor ouderen.

Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen samen met kerst.

Meer dan een miljoen ouderen in Nederland hebben nauwelijks sociale contacten. Veel van hen zijn ook met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom organiseert zij in samenwerking met Het Theaterhotel en de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) een kerstdiner voor 69 personen.

Het kerstdiner is bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens het diner in contact komen met mensen, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben.

Na een toespraak van wethouder van Rees werd het drie-gangen diner uitgeserveerd. Tussendoor speelde het mandalineorkest “De Regenboog”

Ook Scrooge kwam even bij de oudjes langs

Fotoreportage www.twentsefotosite.nl