Nieuwjaarsfestival 2019.

Nieuwjaarsfestival 2019.

Zaterdagmiddag werd het jaarlijkse nieuwjaarfestival gehouden. Opvallend was dat dit  evenement gehouden door de gemeente Almelo bijzonder goed bezocht werd en dat het behoorlijk druk was in het huis van Almelo.

Ook bijzonder was een speciale gast nl. een rubberen paard van de Almelose kunstenaar Randy van Lingen. Het uit oude autobanden vervaardigde kunstwerk is in eigendom van bandenproducent Vredestein en gaat de hele wereld over bij evenementen en beurzen.

Burgemeester Arjen Gerritsen hield zijn nieuwjaarstoespraak en zei; “Aan het begin van het nieuwe jaar kunnen we met optimisme en met nieuwe energie vooruit kijken. Het gaat goed met Almelo”.

Verder was er live muziek van No songs for Old men, Out of the Box, After Hourz en het koor Update.

Fotoreportage Roel Immink en www.twentsefotosite.nl