Nieuwjaarsreceptie AVC Heracles, nieuwe voorzitter en nieuwe trainer!

Nieuwjaarsreceptie AVC Heracles, nieuwe voorzitter en nieuwe trainer!

Afgelopen vrijdag 11 januari 2019 hield AVC Heracles onder het genot van een hapje en een drankje haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze werd dit jaar druk bezocht.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie deelde de kersverse voorzitter van AVC Heracles, Jan Smelt, onder meer de toekomstvisie van zijn bestuur met de aanwezigen en onthulde hij de naam van de nieuwe trainer van het eerste team voor het volgende seizoen, zijnde Martijn Wessels.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd de Algemene Leden Vergadering gehouden, waarbij Mark Klutman (algemeen bestuurslid) en Jan Smelt (voorzitter) werden benoemd en Gert Jan Keizers (algemeen bestuurslid) en Ronnie Munster (voorzitter) zijn afgetreden als bestuursleden. Het huidige bestuur bestaat nu uit:

Mark Grobbink, Michael Kogelman, Mark Klutman en Jan Smelt.

Overdracht van voorzitters hamer

Oud bestuur heeft afscheid genomen

Nieuw bestuur treed aan