VOORVERKOOP OOSTVAARDERS VAN START

VOORVERKOOP OOSTVAARDERS VAN START

 

Traditiegetrouw houdt het shantykoor De Oostvaarders op de laatste zaterdag van januari haar Nieuwjaarsconcert. Dit jaar is dat niet anders en de voorverkoop van kaarten is inmiddels van start gegaan.

Vanaf maandag 7 januari liggen aan de bar in het wijkcenterum De Schelf op de Schelfhorst de kaarten klaar.

Voor de prijs van € 8 heeft men niet alleen toegang tot het concert, maar ook tot de overbekende afterparty met knallende loterij en prachtige prijzen. De band Fluitje van een Cent uit Ootmarsum verzorgt de muziek tijdens de afterparty.

Het Nieuwjaarsconcert begint op zaterdag 26 januari om 19.00 uur. De zaal is open om 18.30 uur. De belangstelling voor dit concert is elk jaar weer erg groot en het principe luidt dan ook =vol is vol=

De Oostvaarders maken een reis door Europa en zingen van elk land dat ze aandoen een aantal liederen. Ierland en Schotland  voeren de boventoon want in die liederen is het koor bijzonder bedreven.  Via België, Frankrijk en Spanje wordt de oversteek gemaakt naar het verenigd Koninkrijk om vervolgens weer terug te keren op vaderlandse bodem. Het gerenommeerde koor staat onder leiding van de onlangs aangestelde nieuwe dirigent Hans Roordink en het uitgebreide combo kent Anton Visscher als leider.

Tussen de optredens door is er een mysterieuse act  maar dat blijft voorlopig nog even een verrassing.

Vacature.

Een van de accordeonisten van de Oostvaarders  heeft te kennen gegeven dat hij om gezondheidsredenen het koor gaat verlaten. De Oostvaarders zijn dringend op zoek naar een opvolger en nodigt iedere accordeonist uit zich te melden bij de voorzitter van de muziekcommissie Gerrit Willerink, tel 06-16135523