Annie Schreijer-Pierik gastspreker bij Driehoeksoverleg

Annie Schreijer-Pierik gastspreker bij Driehoeksoverleg

Afgelopen donderdag organiseerde InnerWheel Almelo het jaarlijks Driehoeksoverleg; een bijeenkomst van InnerWheel Ambt Almelo, InnerWheel Vriezenveen en InnerWheel Almelo in het Theaterhotel Almelo. Tijdens deze bijeenkomst is Annie Schreijer uitgenodigd als gastspreker.

Het Driehoeksoverleg wordt elk jaar georganiseerd door één van de InnerWheel serviceclubs in de regio. Tijdens deze bijeenkomst staat ontmoeting centraal en wordt een gezamenlijke activiteit georganiseerd of een spreker uitgenodigd.

Omdat InnerWheel Almelo Landbouw en Natuur als jaarthema heeft, is Annie Schreijer uitgenodigd om te vertellen over haar inzet voor het platteland en de land- en tuinbouw en haar werkzaamheden in het Europees Parlement.

InnerWheel is een wereldwijd actieve servicecluborganisatie met meer dan 100.000 leden. Het is een serviceclub die elkaar inspireert en staat voor vriendschap. Vanuit die gedachte organiseren de leden van InnerWheel Almelo diverse bijeenkomsten om invulling te geven aan het jaarthema en activiteiten te organiseren om geld bijeen te brengen voor een goed doel.