AVC HERACLES STAPT OVER NAAR DE ZATERDAG EN BINDT 6 SELECTIETRAINERS!

AVC HERACLES STAPT OVER NAAR DE ZATERDAG EN BINDT 6 SELECTIETRAINERS!

AVC Heracles maakt definitief de overstap van de zondag naar de zaterdag.

In de wandelgangen was het eerst al onderwerp van gesprek, maar met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 zal de zondagselectie (zondag 1 en 2) van AVC Heracles de overstap maken naar de zaterdag. Dit is vrijdagavond op de drukbezochte Algemene Leden Vergadering, onder leiding van voorzitter Jan Smelt, besloten. Tijdens de stemming was er slechts 1 lid tegen, 6 leden stemden neutraal en 58 leden  stemden voor de overstap.

Een projectgroep, bestaande uit leden van diverse commissies en teams binnen de vereniging, had voorafgaand aan de ALV een onderzoek gedaan naar de wens bij teams van de JO17, JO19 en de seniorenteams. Uit deze resultaten bleek dat er eigenlijk geen ontkomen meer aan was, de wens om op zaterdag te voetballen stak met kop en schouders uit boven de wens om op zondag te blijven voetballen. Tijdens de ALV werd dit beeld dus nog eens duidelijk bevestigd. Het 3e en 4e zondagelftal blijven overigens wel gewoon op zondag voetballen.

Na de ALV werden de contracten getekend met de selectietrainers van de JO-13 (Steff Hoekstra), JO-15 (Erwin Kruitbos), JO-17 (Rogier Dollekamp) JO-19 (Suresh Edelijn) het tweede elftal (John Langeveld) en het eerste elftal (Martijn Wessels). Namens AVC Heracles werden de contracten ondertekend door de voorzitter, Jan Smelt, en Micheal Kogelman, algemeen bestuurslid. Vanuit de technische commissie was Peter van Meerten aanwezig.

Kortom, het was wederom een geslaagde avond bij en voor AVC Heracles!