Feestelijke 1e rit van AutoMaatje in Almelo.

Feestelijke 1e rit van AutoMaatje in Almelo.

Vanmiddag rond 15.00 uur  was de Feestelijke aankomst van de eerste deelnemer Hetty Olde Heuvelt en chauffeur Ineke Rop van AutoMaatje voor de deur van huis van Katoen en Nu en werden welkom geheten door dhr. W. van Druten, voorzitter Almelo Sociaal.

Binnen werd het programma voort gezet en werden alle aanwezigen welkom geheten door Gerard Hammink, coordinator van het huis van Katoen en Nu.

Vervolgens Openingswoord door dhr. W. van Druten en de vertoning van kort filmpje over AutoMaatje, gevolgt door een toespraak dhr. G. van den Bos, Projectmanager ANWB AutoMaatje. De overhandiging van AutoMaatje borden.
 Ter afsluiting een dankwoord door dhr. W. van Druten.

Aansnijden AutoMaatje taart met koffie/thee voor alle aanwezigen.

Eigen fotograaf