Folk groep Van Verre

Folk groep Van Verre

in huis van Katoen & Nu

Het Cotton Club concert van zondagmiddag 26 mei 2019 staat in het teken van wereldmuziek. De folk groep van Sjoerd Heyda “Van Verre” speelt muziek uit Bretonse dorpsfeesten, Ierse kroegen, Jiddische en Amerikaanse country leven. De muzikanten van Van Verre spelen wereldmuziek. Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse country leven.

Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, meerstemmige zang en opzwepende balfolk in verrassende zelfgemaakte arrangementen. De muzikanten van Van Verre zijn multi-instrumentalisten en vocalisten, wat voor een heerlijk afwisselende sound en beeld zorgt.

De muzikanten van Van Verre zijn multi-instrumentalisten en vocalisten, wat voor een heerlijk afwisselende sound en beeld zorgt. De bezetting van de band is:

Sjoerd Heijda: Zang, gitaar, mandoline, bouzouki, mondharmonica Haimo Tonnaer: Sopraan saxofoon, tin whistle, low whistle, gitaar, zang Aiwa Froeling: Viool, zang
Eric Paauwe: Bas, balalaika, zang
Charel Meulensteen: Percussie, zang

Van Verre is een graag geziene gast in theaters, pubs, folk podia en feesten.
Het concert in de Cotton Club is gratis bij te wonen, en voor aanvang optreden bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan.

Einde persbericht.

Waar: huis van Katoen & Nu, Marktplein 35 in Almelo Wanneer: zondag 26 mei 2019
Aanvang: 14.30 uur (einde + 16.30 uur)
Toegang: natuurlijk gratis