(GE)ZICHT OP DE ALMELOSE HAVEN

(GE)ZICHT OP DE ALMELOSE HAVEN

Vanmiddag om 14.00 uur was de officiële opening van de expositie (GE)ZICHT OP DE ALMELOSE HAVEN in het huis van Katoen en Nu. Alle aanwezigen werden welkom geheten door de voorzitter van het huis, Gerrit van Woudenbergh die vervolgens het woord gaf aan wethouder van Rees die na een kort relaas over de Almelose haven en lovende woorden over het huis van Katoen de expositie openende door het verwijderen van een grote vlag waardoor de titel op een spandoek zichtbaar werd.

Een expositie met prachtige schilderijen en foto’s van de haven zo hij vroeger was en hoe het nu gaat worden en mooie modelbouw bootjes zijn hier te bewonderen. Aan deze expositie werken mee de Gemeente Almelo, Woningstichting Beter Wonen, Stichting de Praam, Stadsmuseum Almelo en rederij schuitje varen , rosétje drinken en Model Bouw Almelo. De muzikale omlijsting deze middag was in handen van vissersvrouwenkoor “De Schellevissen” . Onder het genot van een drankje kon men luisteren naar zeemansliedjes van de Schellevissen en de expositie bekijken.