Kunst in het Park is op zondag 26 mei

Kunst in het park

26 mei 2019, 12.00 tot 17.00 uur                                                                                                  

Het Kolkje Almelo

 

Op de zondag van het weekend van het Twentse Lente festival wordt dit jaar voor de tweede keer de kunstmarkt Kunst in het Park gehouden.

Kunst in het Park is op zondag 26 mei 2019 van 12.00 – 17.00 uur. Het is in het centrum van Almelo waar het dan ook koopzondag is en er ook nog eens meerdere koren een optreden verzorgen alsmede ook de Stadstheaterploeg. Hierdoor versterken de bezoekers van Kunst in het Park en die van de binnenstad elkaar.

De locatie van Kunst in het Park is het natuurgebied het Kolkje in de binnenstad van Almelo. Dit uniek stukje natuur is gelegen tussen de binnenstad, Huize Almelo en haar natuurgebied waaronder de Gravenallee.

Een groot aantal kramen met een divers aanbod van professionele kunst presenteert zich en iedereen wordt van harte uitgenodigd om de markt te bezoeken. In de parkeergarages kan gratis worden geparkeerd.

Kunst in het park is een onderdeel van De Twentse Lente dat in het weekend van 24 tot en met 26 mei in Almelo wordt gehouden. De stad staat dan vol van activiteiten die elkaar versterken. Om een beeld te krijgen van de activiteiten verwijzen wij graag naar de website www.twentselente.nl

 

Voor meer Informatie:

 

Kunst in het Park

Kunstinhetpark@twentselente.nl

Ellen Lamberts

06 24551705