SamenLoop voor Hoop Almelo zoekt vrijwilligers!

SamenLoop voor Hoop Almelo zoekt vrijwilligers!

SamenLoop voor Hoop Almelo zoekt nog diverse vrijwilligers. Komt u helpen met uw partner, vriendin, buurman, kind of collega?
Er zijn mensen nodig van vrijdagmiddag 21 juni tot en met zondagmiddag 23 juni en misschien ook nog maandag 24 juni.
We zoeken nog sterke en handige handen voor de opbouw en aankleding van het terrein, schoonmakers voor het hele weekend, parkeerwachters, mensen die bij de catering willen helpen, gastheren en -vrouwen voor ontvangst van bezoekers, bemensing van een aantal stands en backstage, overige hand- en spandiensten gedurende het weekend en de afbouw na het evenement.

Aanmelden als vrijwilliger
Aanmelden als vrijwilliger kan via www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee
Kies onder aan de pagina voor ‘Vrijwilligers’, zoek daaronder op ‘Almelo’ en klik vervolgens op ‘Doe mee’. Vul alle gegevens in i.v.m. de verzekering en het t-shirt voor vrijwilligers. Na het versturen van het digitale formulier ontvangt u een bevestiging van de aanmelding. Voor vragen kunt u mailen naar vrijwilligersalmelo@gmail.com.

Vrijwilligersavond
Tijdens de vrijwilligersavond op dinsdag 21 mei vertellen vrijwilligerscoördinatoren Eva Roos en Petra Schumer-Westra over de werkzaamheden tijdens de SamenLoop voor Hoop. Ook zijn er vrijwilligers van de organisatie. De avond begint om 20:30 uur in de kantine bij AVC Heracles (Verlengde Sportlaan 1, Almelo).

SamenLoop voor Hoop Almelo
De SamenLoop voor Hoop Almelo is op 22 en 23 juni 2019 op het terrein AVC Heracles. Al het geld dat tijdens deze 24-uurs estafette wandeltocht wordt opgehaald gaat naar KWF Kankerbestrijding. Voor meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/almelo.