De Kampioenen van Preston Palace

De kampioenen van Preston Palace

Elk jaar organiseert Preston Palace de Sponsordag. Deze feestdag is een traditie geworden voor alle gesponsorde sportteams van de succesvolle horeca onderneming. Of de spelers nu alle wedstrijden hebben gewonnen of verloren; dat is om het even. Het zijn stuk voor stuk kampioenen van Preston Palace. Deze ‘teamspirit’ wordt uitgedragen tijdens de jaarlijkse Sponsordag.

Ambassadeurs
Op zaterdag 29 juni werden de sportievelingen onthaald door directeur Carlo Slag, die de tijd nam om zijn sporters in het zonnetje te zetten. De vraag waarom deze Sponsordag elk jaar wordt georganiseerd werd beantwoord met: ‘Omdat het onze ambassadeurs en ambassadrices op en rondom het sportveld zijn. En zoals mensen van ons all-inclusive concept gewend zijn, doen wij bij onze sponsoring ook nét dat beetje extra voor onze teams’, aldus Slag.

Veel meer! 
Sponsoring stopt bij Preston Palace dan ook niet met een bedrijfslogo op een sport-shirt. Er is goed contact met de teamleiding/trainers, het promotieteam met mascotte komt regelmatig de teams aanmoedigen met sportieve ‘goodie’ – zoals een bidon- als traktatie en als klap op de vuurpijl de jaarlijkse Sponsordag.

Persoonlijk bedanken
‘Met ons hele team kunnen wij op deze dag onze sponsor persoonlijk bedanken. Daarbij is de Sponsordag ook een feestelijke afsluiting van een mooi voetbalseizoen. Onze spelers kijken hier het hele jaar naar uit en willen dit absoluut niet missen’, aldus een voetballer van team Almelo FC8.

Mooie dag
Na de speech van Slag werd de Preston Palace Sponsordag van 2019 vastgelegd in een fotomoment met alle sporters. Daarna genoten ze volop van de faciliteiten in het subtropisch zwemparadijs en de spectaculaire indoor-kermis.