Reünie Zwem & Poloclub Almelo

Reünie Zwem & Poloclub Almelo

Dit jaar zou Z.P.A haar tweeëntachtigste jaar in zijn gegaan. De zwem en poloclub werd op 15 juni 1937 opgericht. Vele jaren en vele successen later is Z.P.A opgegaan in fusieclub De Veene.

Na een mooie reünie in 2012 was het weer eens tijd om een reünie te organiseren. Marcel Jacobs, Herjan Reuten, Gert van Maanen en Gerard Hoekstra hebben de koppen bij elkaar gestoken met als resultaat een mooie avond in het clubgebouw van Zwemclub De Veene.

Ook deze avond was weer een overweldigend succes. Vele mooie herinneringen werden opgehaald van de zwemwedstrijden en de waterpolo toernooien. Al werden sommige zwemtijden en waterpolo uitslagen wat aangedikt maar dat mocht de pret niet drukken. Velen zagen elkaar na jaren weer eens terug. Hoe is het met je…. Het was een “trip down in memory lane”.

De catering werd verzorgd door Hammilicious Almelo.