The Summer Fair in huis van Katoen en Nu

The Summer Fair

in huis van Katoen en Nu

Het huis van Katoen en Nu viert vandaag de zomer met het gróóóts, meeslééépend, spraakmakend en hilarisch Almelóóós shantykoor “De Oostvaarders”. Het publiek werd deze middag meegesleept door de meerstemmige zang en aanstekelijk enthousiasme van dit mannenkoor. Zij zongen deze middag heerlijke zeemansliederen.

Ook kon men genieten van een prachtige badmodeshow van toen en nu. Badmode door de jaren heen, zo die vroeger was tot aan de moderne mode van nu. Badpakken, bikini’s, tankini’s, jurkjes, hoedjes enz. enz. De vrijwillige modellen maakten ere en perfecte show van.

Tevens kon men deelnemen aan een grote Tombola met veel mooie prijzen, vele winkeliers en bedrijven hadden hiervoor iets beschikbaar gesteld, de gehele opbrengst komt ten geode aan het huis van Katoen.

De toegang voor deze middag was natuurlijk gratis en voor iedere bezoeker stond er deze middag een lekkere zomerse alcoholvrije cocktail klaar. Al met al was het een super gezellig zomerse middag in het Huis van Katoen en Nu.