Riwald recycling 30 jaar.

Riwald recycling 30 jaar.

Riwald recycling bestaat 30 jaar. Dit werd vrijdag grootst gevierd met personeel en genodigde gasten.

Ëén van de gastsprekers vrijdagavond was Umberto Tan.

Ook hadden Gert en Ewald Huzink een primeur en werd de 1e hybride Dakar truck onthuld. Hiermee doet het Twentse Dakar team in 2020 mee.

30 Jaar geleden begonnen de broers Gert, Richard en Ewald Huzink met het verwerken van schrot. Nu 30 jaar later bestaat Riwald recycling uit 3 vestigegingen in Nederland, nl. in Almelo, Beverwijk en het friese Kootstertille.

In Almelo beschikt over een high-tech granulator, welke in staat is alle ferro en non-ferro materialen van elkaar te scheiden. Hierdoor worden praktisch alle grondstoffen geschikt voor 100% hergebruik.

Beverwijk is ideaal voor internationaal transport. Onze kade met een lengte van 275 meter heeft diverse faciliteiten en een grote diepgang, waardoor zowel binnenvaart als zeeschepen kunnen aanmeren.

In het Friese Koostertille is een nieuwe scheepsontmantelingswerf. Ship & Offshore Recycling heeft zich gespecialiseerd in de verantwoorde sloop, sortering en recycling van o.a. marineschepen, pontons, sleep- en duwboten en diverse schepen voor zee- en riviervaart.

Zaterdag is er een open dag in Almelo, waar u tot 17.00 uur het bedrijf kunt bezichtigen.