Almelo’s Open Muziekpodium 2019

Almelo’s Open Muziekpodium 2019

Back to the 60’s & 70’s

Zondag 27 oktober 2019 is de eerste voorronde van ons open muziekpodium met als titel “Back to the 60’s & 70’s” en sluit aan op onze expositie “BEATSTAD AAN DE AA” die van oktober t/m december 2019 in ons huis plaats vindt.

Tijdens deze expositie organiseren wij in oktober en november de voorrondes van dit open muziekpodium waar iedereen aan deel kan nemen die het leuk vindt om live een muzieknummer uit de jaren 60 of 70 ten gehore te brengen. We denken hierbij aan solisten, duo’s, Engels of Nederlandstalig, zang of instrumentaal alles mag als het maar uit de jaren 60 of 70 is.

Een jury zal de deelnemers beoordelen op de muzikaliteit en originaliteit, en natuurlijk kun je extra punten scoren als je tijdens het optreden ook de kleding en haardracht hier op aanpast. De winnaars van beide voorrondes gaan door naar de finale op zondag 8 december 2019. In de prijzenpot zitten bekers, waardebonnen, eeuwige roem en voor de 1e prijs ook nog eens een optreden in onze Cotton Club in 2020.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, haal dan een deelname formulier op bij het huis van Katoen en Nu of vraag er één aan via e-mail: gerard@vankatoenennu.nl en lever deze in voor 10 oktober a.s. Deelname is natuurlijk gratis.

Zondag 27 oktober en zondag 24 november zijn de voorrondes, de jury zal hieruit totaal 6 deelnemers door laten gaan naar de finale van zondag 8 december.