Almelose kampioenen gehuldigd tijdens kampioenenparade.

Almelose kampioenen gehuldigd tijdens kampioenenparade.

Sportbedrijf Almelo organiseerde weer in samenwerking met Heracles Almelo een kampioenenparade. Dit keer gingen we samen met de opgegeven kampioenen uit het seizoen 2018-2019 naar de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II afgelopen zondagmiddag

Tijdens de kampioenenparade werden teams en individuele sporters die het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in het zonnetje gezet. Deze sporters werden bij de IISPA gehuldigd om vervolgens met al deze sporters en begeleiders de wedstrijd te bekijken. Als hoogtepunt van deze geweldige dag mochten de kampioenen ook nog een ereronde over het veld lopen tijdens de rust van de wedstrijd.

Ook dit jaar is dit evenement weer enorm goed ontvangen door verschillende verenigingen uit de Gemeente Almelo. Dit jaar zijn er ruim 450 sporters en begeleiders opgegeven.