Open dag 100 jaar Eshuis hoveniers

Open dag 100 jaar Eshuis hoveniers

Dit jaar viert Eshuis Hoveniers haar 100-jarig bestaan. Het kan dan ook niet anders dat de open dag in het teken staat van een eeuw Eshuis Hoveniers. Er waren deze dag diverse activiteiten voor jong en oud. Samen met het team van Eshuis Hoveniers stonden er ook verschillende leveranciers en standhouders klaar om al uw vragen op tuingebied te beantwoorden. Ook was het mogelijk om een gratis schetsadvies te laten maken of deel te nemen aan één van de workshops.

Jacco Wisman, eigenaar van Eshuis Hoveniers, “het is een bijzondere dag, een eeuw Eshuis Hoveniers! We zijn enorm trost dat we dit heugelijke feit mogen vieren. En we kunnen dit vieren door het vertrouwen door de jaren heen van onze klanten en niet te vergeten door ons professionele team van hoveniers. Zij staan iedere dag, met passie voor groen, voor onze klanten klaar, zonder hen stonden wij hier nu niet. Daar ben ik hen dan ook dankbaar voor. Maar een bedrijf dankt het bestaansrecht aan de klanten, want zonder hen kun je simpelweg niet bestaan. En wij zijn gezegend met trouwe klanten die alle vertrouwen in ons hebben. Dat maakt mij een gelukkig man!