Vandaag in ons huis de “Kleine Pasar van Katoen en Nu

Met de “Kleine Pasar van Katoen en Nu” kregen we vandaag ruim vierhonderd bezoekers naar het huis van Katoen en Nu.

Vandaag in ons huis de “Kleine Pasar van Katoen en Nu” met van 12.00 – 17.00 uur een doorlopend programma met o.a. de 5 mans formatie “Rolls Choice” de band speelde o.a. Country/ Country Rock/ Rock & Roll en natuurlijk Indische muziek, een demonstratie op de Angklung (muziekinstrument) door Joop Neijndorff en een Indische dansgroep onder leiding van mevrouw Hedy Leyenaar. Buiten bij de ingang van het huis stond de satébar. En dan waren er natuurlijk de marktkraampjes met Indische kleding, vliegers en andere spullen. Ook mogen we de Suze Rhebok, Loempia, Rissoles, Lumper, pastei en rijsttafel niet vergeten te noemen, het was er allemaal.    Het was een middag vol cultuur, dans, muziek en lekker Indisch eten. Met meer dan vierhonderd bezoekers op onze bezoekersteller en een overvloed aan mooie reacties en fijne complimenten konden we deze middag afsluiten.

Ieder die aan deze middag heeft meegewerkt nogmaals hartelijk en we hopen dat jullie allemaal bij onze “Kleine Pasar van Katoen en Nu” in 2020 weer meedoen.

Foto’s van Gerard Hammink