GRATIS naar HET BOLTINI-KERST

GRATIS naar HET BOLTINI-KERST CIRCUS door WOONBOULEVARD ALMELO

Vanaf 2 december krijgt u, bij aankoop van een willekeurig artikel op Woonboulevard Almelo, 4 activeertickets voor Het Boltini-Kerst-Circus! Want zowel 28 als 29 december zal er op de Woonboulevard een gigantische circustent al vanaf de straatkant goed zichtbaar zijn. Klanten van Woonboulevard Almelo kunnen middels reservering genieten van een gevarieerd programma waarin mooie ontroerende momenten zich in een aangenaam tempo afwisselen met spanning en humor. Een programma geschikt voor de hele familie. Theater Circus Fantasia- Boltini presenteert per show 8 verschillende acts, waaronder een spannende messenwerp-act, een fascinerende luchtacrobate, magie en illusieshow, humor met clowneske sketches, een prachtig duivennummer, swingende hoelahoep, jongleren en balanceren, draaiende bordjes en vuurshow en natuurlijk een heerlijke meeklapfinale! Kortom Feest in een tent vol amusement! *Ga op tijd naar een winkel van Woonboulevard Almelo om uw tickets te bemachtigen! Want op = op! En vergeet met uw activeerkaart daarna niet online een gewenste dag met tijdstip te reserveren. Alleen dan bent u verzekerd van uw plaatsen. Benodigde informatie vindt u op www.woonboulevardalmelo.nl