Kerstactie De Makelaar van Twente.

Kerstactie De Makelaar van Twente.

De Boodschappenmand heeft dit jaar ruim 40 pakketten op kunnen halen bij De makelaar van Twente om evenzoveel Almelose gezinnen blij te maken met een extraatje deze Kerst.

De makelaar van Twente bedankt alle mensen die hebben meegeholpen om de kerstactie evenals vorig jaar tot een groot succes te maken; iedereen die boodschappen en cadeautjes heeft gebracht, iedereen die een geldelijke bijdrage heeft gedaan, Huibregtse Kartonnagefabriek en de VBO voor het kosteloos verstrekken van de (verhuis)dozen, Kracht CC voor de gratis reclamecampagne, de medewerkers van De makelaar van Twente die geholpen hebben met verspreiden en inzamelen van de dozen en natuurlijk alle dames van VV&VA (Vrouwen Van en Voor Almelo) en die geholpen hebben met het inpakken van de kerstpakketten.