Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen samen met kerst.

Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen samen met kerst.

 Meer dan een miljoen ouderen in Nederland hebben nauwelijks sociale contacten. Veel van hen zijn ook met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom organiseerde zij in samenwerking met Het Theaterhotel en de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) een kerstdiner voor 100 personen. Het diner werd gehouden in het Van der Valk Theaterhotel in Almelo.

Het kerstdiner is bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens het diner in contact komen met mensen, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Wij dragen hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van ouderen.

Voorafgaande aan het diner hield directeur Nationaal Ouderenfonds, Corina Gielbert een korte toespraak.

Tussen het drie-gangen diner door was er een optreden Mandolineorkest De Regenboog.

Ook mocht de kerstman niet ontbreken op dit feest.

Fotoreportage door Roel Immink en www.twentsefotosite.nl

Deze zijn gratis te downloaden vanaf de site van de OuderenVerenigingAlmelo  (OVA) www.ouderenverenigingalmelo.nl.