Druk bezochte nieuwjaarsreceptie gemeente Almelo

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie gemeente Almelo

 

Veel inwoners, ondernemers, raadsleden en professionals van brandweer en politie wensten elkaar een gelukkig 2020 tijdens de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis van Almelo

Burgemeester Arjen Gerritsen sprak in zijn nieuwjaarstoespraak zijn waardering uit over al die initiatieven die Almelo, Bornerbroek en Aadorp leuker en mooier maken. Alle positieve ontwikkelingen in Almelo zijn volgens onze burgemeester de verdienste van inwoners, ondernemers en organisaties. “Mensen die kansen zien, die mogelijkheden benutten en die elkaar weten te vinden. Het gaat goed omdat Almelo zich niet laat afremmen door wat níet kan, maar denkt in wat wél kan.” Waarbij we volgens de burgemeester moeten zorgen dat iedereen kan meedoen. Zodat iederéén uitzicht heeft op een betere toekomst.

Fotoreportage door Roel Immink en www.twentsefotosite.nl