Super, gave, vette kinderfeestjes

Super, gave, vette kinderfeestjes…

Sinds vorig jaar wordt er maandelijks een super kinderfeestje voor kinderen van 6 tot 12 jaar georganiseerd in het Huis van Katoen en Nu.
Iedere laatste zaterdag van de maand van 14.00-16.00 uur staat “Het Huis” in het teken van een heus creatief kinderfeestje.
Het kinderpartijtje is inclusief alle materiaal dat nodig is voor het werkstuk, compleet met pannenkoeken, oliebollen, frietjes, kipnuggets, toetje, ijsje of ander lekkers.
De doelstelling achter deze inmiddels goed bezochte “feestjes” is de jeugd (in ieder geval eens in de maand…) achter de computer,  game en TV weg te halen en te leren omgaan met alle leuke materialen welke we verwerken tot een super leuk item, dat natuurlijk mee naar huis genomen mag worden.
Samen in de groep iets leuks creëren, samen werken,  samen leren én samen smullen… Wie wil dat nu niet..?
De aankomende maanden staan in het teken van “Kunst aan de muur”, “Schuitje varen” en we organiseren een heuse viswedstrijd met onze eigen gemaakte hengels en tuigjes…
Hoe leuk is dat..?

En dat voor maar E 2,50 per feestje per kind, alles inbegrepen, wel vooraf aanmelden en betalen bij de gastheren/-vrouwen van het Huis van Katoen…

Kom ook en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee… wij zorgen voor alle feestelijke ingrediënten…