Prins Michel I neemt stadssleutel in ontvangst.

Prins Michel I neemt stadssleutel in ontvangst.

De stadsprins van Almelo ontving vrijdag traditiegetrouw de stadssleutel van Almelo. Dit jaar overhandigt burgemeester Arjen Gerritsen de stadssleutel aan de Prins van carnavalsvereniging De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek, Prins Michel I.

De sleuteloverdracht vond plaats in de raadzaal van het stadhuis. Naast Prins Michel (Snieders) I, en prinses Ilse (Snieders), waren ook aanwezig Jonkheer Thijs (Katier) en Adjudant Joost (Katier), Jeugdprins Tom (Overdijk) en Jeugdprinses Maud (Slot) en verder de Raad van 11, de Jongerenraad, de Damesraad, de Daansknoll’kes en het bestuur. Muzikale begeleiding was er van het dweilorkest De Bloasbalg’n.

Op dinsdag 25 maart leveren de carnavalsvierders de stadssleutel weer in.