Start2Bike bij Ruiten Drie

Sportief en gezellig: Start2Bike bij Ruiten Drie

foto Koos Visser.

 

Almelo, 4 maart – Altijd al willen proberen of racefietsen of mountainbiken iets voor jou is? Dan is nu je kans! Via Start2Bike bij de Almelose Toervereniging Ruiten Drie leer je van ervaren instructeurs in vier gezellige en sportieve lessen de basis van deze fietssporten. Zondag 29 maart starten de trainingen voor de mountainbike (vrouwen en mannen) en racefiets (alleen vrouwen). Er zijn leenfietsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.start2bike.nl.

 

Plezier en sport

 

Instructeur Koos Visser blikt alvast vooruit: “Bij onze lessen brengen we plezier en sport samen. Zo werk je bijna ongemerkt aan je conditie en leer je beginnende medefietsers kennen. Daarnaast nemen we je mee naar de mooiste routes in de regio én krijg je praktische tips over techniek en onderhoud.”

 

Al veel inschrijvingen

 

Ook wil Ruiten Drie maatwerk leveren, Visser vervolgt: “We zien bijvoorbeeld dat vrouwen anders willen sporten dan mannen, daarom hebben we weer een ‘Ladies Only’-groep voor de racefiets. Dat voorziet echt in een behoefte, want ook nu gaan de inschrijvingen in deze groep hard.” Omdat de groepen niet te groot mogen worden is daarom zijn advies om op tijd in te schrijven.

 

Samen toerfietsen

 

Ruiten Drie is voor racefietsers en mountainbikers die sportief en gezellig willen fietsen. De vereniging biedt aan vrouwen en mannen verschillende trainingen en activiteiten aan die zijn afgestemd op ieders niveau en ambitie. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer meefietsen met een mountainbike- of racefietstraining. Neem voor meer informatie contact op via de website van Ruiten Drie: www.ruitendrie.nl.