Pastoorsbootje gaat “Coronaproof” varen…

Pastoorsbootje gaat “Coronaproof” varen…

MS Wilhelmina Louise gaat na een “valse start” eindelijk varen… De Corona crisis, motorproblemen en broedende kraaien op de Eilandbrug gooiden tot nu toe roet in het eten. Het scheepje werd onlangs gezegend door Vicaris Woolderink, echter moest desondanks toch de nodige beproevingen doorstaan. Wij gaan er van uit dat wij nu genoeg op de proef zijn gesteld en gaan m.i.v. juni a.s. op de beide marktdagen korte, ongeveer een half uur durende vaartochtjes organiseren, geheel verzorgd en “Coronaproof”… Vaartochtjes, i.v.m. de beperkte brugbediening, voorlopig uitsluitend tussen de nieuwe centrum haven en de Javabrug. Alle nieuwe ontwikkelingen in het havengebied zijn evenals de recente kunstwerken prachtig vanaf het water te zien.
Aan boord serveren we tijdens de rondvaart een heuse, eveneens “Coronaproof” mini High Tea, met een keur aan theetjes en zoetigheden. Helaas blijft ons scheeps- servies i.v.m. de beperkingen in de kast staan en zullen we gebruik maken van wegwerpbekertjes (!), de thee en lekkernijen zijn alle afzonderlijk verpakt. Vanzelfsprekend zijn er desinfecterende doekjes aan boord. We hebben voor max vier personen uit het zelfde gezin plek aan boord, overige gasten heten we

met max twee personen welkom in het salonnetje. Er zijn, comfortabele door plexiglas afgescheiden zitplaatsen, de schipper c.q. gastheer bestuurt het scheepje achter “gesloten deuren”… buiten in de kuip.

“Schuitje varen…Theetje drinken”…

Dit feestelijke kennismakingarrangementje bieden we eenmalig aan voor E 10,00 per persoon. Het vaar- tochtje duurt ongeveer een half uur, thee en zoetigheden zijn inbegrepen.

Afvaarten vinden plaats vanaf de steiger in de nieuwe centrum haven op de donderdagen en zaterdagen, mits goed weer. Reserveren is niet nodig, op onze Facebook site vermelden we, afhankelijk van de weersverwachting het al dan niet doorgaan van de afvaarten, informatie ook via mail, app of telefoon.
Informeer ook naar onze overige vaararrangementen.

We heten je van harte welkom aan boord van Neerlands kleinste rondvaartbootje.

Facebook.com Coen ten Heggeler
coentenheggeler@caiway.nl
Mobiel/App 06 13060105