AKC Zomer korfbalweek

AKC Zomer korfbalweek

Vakantie vieren we veelal in eigen land en misschien wel in eigen stad. Er zijn deze zomer veel leuke activiteiten in de stad, zo ook op 4, 5 en 6 augustus bij de AKC Zomer korfbalweek. Op deze drie dagen geeft AKC een korfbalclinic aan de jeugd vanaf 4 jaar om kennis te maken met de korfbalsport. Alle jeugd mag gratis meedoen, en als je wilt zelfs alle drie de dagen. We delen de groepen in naar leeftijd.

De clinics worden gehouden op

  • 4 augustus op het Sluitersveld, locatie Letterveld
  • 5 augustus op het Kollenveld, locatie nabij AVC Heracles
  • 6 augustus op de Schelfhorst, locatie het Cruijff Court

De locaties zijn makkelijk te vinden door de korfbalpalen die herkenbaar zijn aan de gele manden. De clinics staan onder leiding van enthousiaste en kundige vrijwilligers van AKC, waarbij de eigen jeugd ook mee doet, en starten om 16 uur. Sportkleding is niet verplicht maar kan wel makkelijk zijn.

Meer informatie kan gevonden worden op www.akc-almelo.nl.