Heracles Almelo kende gister middag geen problemen met Jong FC Utrecht

Heracles Almelo kende gister middag geen problemen met Jong FC Utrecht. De ploeg van trainer Frank Wormuth zegevierde op Erve Asito met 4-0, maar zag wel spits Sinan Bakis geblesseerd uitvallen in de tweede helft.

Met de gisteren vastgelegde Rohat Agca in de basiself was Heracles zoals verwacht vanaf minuut één een maatje te groot voor de beloften uit de Domstad.

Al na vier minuten stond de 1-0 op het scorebord. Een gekeerd schot van Marco Rente belandde voor de voeten van Mohamed Amissi, die van dichtbij simpel binnen kon tikken. Niet veel later werd het ook 2-0. Teun Bijleveld rondde een door hem zelf opgezette aanval af. Even daarna deed de middenvelder het nog eens dunnetjes over. Doelpuntenmaker Amissi gaf scherp voor en Bijleveld zorgde voor de 3-0, wat tevens de ruststand was. Heracles scoorde nog wel één keer. Nieuwkomer Noah Fadiga profiteerde na een corner van geschutter in de Utrechtse defensie en bepaalde de eindstand op 4-0.

Fotoreportage van Hans van Cronenberg