Heel veel inzendingen voor kleurwedstrijd.

Heel veel inzendingen voor kleurwedstrijd.

Ze vond het best wel heel erg spannend om naar voren bij de Sint te gaan staan. Maar Liza Bebseler had tocht echt het mooist gekleurd. Ze won de eerste prijs in de kleurwedstrijd.

Naast Joke Pezie en Eduard Plate  van Centrum Almelo Actief was de burgemeester er ook bij en samen hadden ze een hele avond bijeen gezeten om alle tekeningen te bekijken en te beoordelen.  Ze kozen de vier winnaars uit vele inzendingen.

De kinderen waren ook allemaal met hun vaders en moeders de stad rond geweest om over de pietenpakken te zoeken die in de etalages hingen. Dat was nog niet zo heel eenvoudig maar heel veel kinderen hadden de 31 pakken gevonden.

Sinterklaas was er om de kinderen de prijzen te geven. Liza kreeg een cadeaubon van maar liefst 100 euro.  De tweede prijs was voor Tessa Slaat, zij kreeg een cadeaubon van 75 euro. Ze had zelfs speciale glitters verwerkt in haar kleurplaat. De derde prijs die uit een cadeaubon bestond van 50 euro ging naar Caitlyn Drenth. De vierde prijs was voor Teun van Beek die heel blij was met zijn cadeaubon van 25 euro. Ze kregen er allemaal een heerlijke chocoladeletter bij die beschikbaar gesteld was door Jamin.

Na afloop werd nog even ‘Zie ginds komt de stoomboot’ gezongen. Daarna moest de Sint gauw weer verder want hij moest nog enkele bezoekjes afleggen en vanavond is hij om 21.30 uur te zien in de speciale Show van Paul de Leeuw  ‘Sint en Paul pakken uit’ op RTL4 samen met twintig andere hulp Sinterklazen.