Opening buitenbad Het Sportpark

Opening buitenbad Het Sportpark Almelo donderdag 1 april 2021

Om iedereen in deze bijzondere tijd toch de mogelijkheid te geven te kunnen sporten, is het vanaf donderdag 1 april mogelijk om te komen banenzwemmen in het 25 meter buitenbad van Het Sportpark Almelo! Graag nodigen wij u uit om bij de opening aanwezig te zijn.

Opening buitenbad

Donderdagochtend 1 april om 7.00 uur wordt het buitenbad geopend. Deze opening wordt verricht door leden van de klankbordgroep van Het Sportpark Almelo. De klankbordgroep vertegenwoordigt de belangen van de individuele zwemmers en heeft 5 leden. Momenteel is de klankbordgroep o.a. intensief betrokken bij de ontwikkeling van de plannen voor een nieuw zwembad in Almelo. Dit plan komt op 13 april in de Almelose gemeenteraad ter besluitvorming.

Buitenbad

Het openen van het buitenbad op dit moment van het jaar is uitzonderlijk; normaliter start het buitenbadseizoen ruim een maand later. Gezien het binnenbad van zwembad Het Sportpark vanwege de huidige coronamaatregelen nog niet open kan, heeft zwembad Het Sportpark ervoor gekozen haar buitenbad eerder te openen. Op deze manier krijgt iedereen, in deze bijzondere tijd, toch de mogelijkheid te kunnen sporten.

Toegang en aanmelden

Indien u bij de opening van het buitenbad aanwezig wenst te zijn, vragen wij u uzelf vooraf aan te melden door een mail te sturen naar Yvonne Versteeg via y.versteeg@sportbedrijfalmelo.nl. De ingang van het buitenbad is bij het grote hek aan de ligweide van Het Sportpark Almelo. De looproute wordt met pijlen aangegeven.

Fotograaf  Hans van Cronenberg