Dutch Beardos doneren speelgoed

Dutch Beardos doneren speelgoed

De Dutch Beardos uit Hengelo hebben vandaag een grote hoeveelheid speelgoed gedoneerd. Ze hebben de afgelopen maanden een charity actie gehouden voor de speelgoedbank. ‘Het was een groot succes en het heeft veel meer opgeleverd dan we hadden verwacht’ aldus Adriaan, voorzitter van de club. Erg trots zijn ze op het resultaat. Er is vanalles opgehaald, van spelletjes tot fietsen en van puzzels tot glijbanen. De Dutch Beardos zijn de actie gestart omdat ze vinden dat ook kinderen die in armoede leven moeten kunnen spelen. Lieneke Bolhuis van de speelgoedbank is het hier uiteraard helemaal mee eens. De heren worden wel eens weggezet als gevaarlijke mannen met baarden. Het tegendeel is waar. Het zijn stoere mannen met een hart van goud. Lieneke is erg blij met de opbrengst, ‘We gaan weer veel kinderen blij maken met mooi speelgoed!’