Opening zwemseizoen G-zwemmers van Zwem- en Polo Vereniging de Veene

Opening zwemseizoen G-zwemmers van Zwem- en Polo Vereniging de Veene

Op maandag 23 augustus beginnen de wedstrijdzwemmers met een beperking van de Veene aan een nieuw seizoen. Niet in het Sportpark maar bij Paddle & Surf op het Indië terrein in Almelo.

Geen zwemtraining in het Sportpark maar lekker met elkaar eens iets anders doen, suppen en daarna een hapje en een drankje bij het Stadslab van Jeroen Bos.

Lourens en Mathijs, van Paddle & Surf gaven eerst een korte instructie en toen mochten de deelnemers het water op. Enkelen hadden het al gauw onder de knie en konden zelfs ook al staand suppen.

Na een geslaagd uurtje suppen waren de zwemmers zo enthousiast dat ze allemaal nog een keer willen terugkomen. Na nog wat nagepraat te hebben onder genot van een drankje ging iedereen met een lach op het gezicht naar huis.

We hopen dat we volgende week maandagavond weer kunnen trainen in het Sportpark en dat we een goed trainingsseizoen tegemoet gaan. De zwemmers van de Veene gaan volgend jaar meedoen met de Special Olympics Nationale Spelen TWENTE. Dit grote sportevenement zal hier in de regio plaatsvinden van 10 tot 12 juni in 14 Twentse gemeenten op 24 onderdelen. In totaal komen er 3000 sporters naar Twente.