Speelgoedbank van Schuttevaer naar Grotestraat Noord

Speelgoedbank van Schuttevaer naar Grotestraat Noord

De nieuwe locatie van de Speelgoedbank en het Sportdepot is deze zaterdag goed gevuld. Maar liefst drie keer moest de vrachtwagen van sponsor Verhuisbedrijf Engelbertink heen en weer rijden om alles van ’t Schuttevaer over te brengen naar de nieuwe Speelgoedbank aan de Grotestraat 17. Sinds de Speelgoedbank in het Schuttevaer is gevestigd zit de groei er flink in. “Steeds meer gezinnen die weinig te besteden hebben, weten ons te vinden”, zegt voorzitter Lieneke Bolhuis. “De ruimte in het Schuttevaer werd gewoon te klein”.  Ze is blij met de nieuwe locatie in de Grotestraat Noord. “We hebben daar nog meer ruimte om alles goed in te richten en te laten zien”.

De komende dagen wordt de nieuwe Speelgoedbank ingericht en maandag 16 augustus is om 13 uur de officiële opening.