Officiële opening WaST Almelo

Officiële opening Wast Almelo

 WaST Almelo opent op vrijdag 24 september om 16.00 uur officieel haar deuren. De medewerkers van de Was- en Strijkservice zijn al een tijdje bezig met het wassen, vouwen en strijken, maar deze algemene voorziening in opdracht van de gemeente Almelo verdient een officiële opening

De heer Van Mierlo, wethouder Zorg van de gemeente Almelo, zal samen met Rik Hoogenberg, eigenaar HOI en initiator van dit initiatief, rond 16.30 uur de officiële opening verrichten.

Was service
Het wassen en strijken wordt uitgevoerd door mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Bijna elke kwetsbare doelgroep kan meewerken in de was- en strijkservice dankzij professionele begeleiding van WaST Almelo. De was- en strijkservice is in beginsel bedoeld voor WMO-cliënten die zelf thuis de was niet meer kunnen doen. Daarnaast kunnen ook alle andere inwoners uit Almelo gebruik maken van de diensten van WaST. WaST Almelo kan ook van waarde zijn voor het wassen van professionele bedrijfskleding of tenues van sportclubs. WaST geeft ondernemers en verenigingen graag een toelichting op de mogelijkheden en concurrerende prijzen.  Wilt u hiervan gebruik maken of heeft u vragen hierover neem dan contact op met Huub Jansen via h.jansen@wast-almelo.nl of telefoonnummer 06-82486688. Kijk voor meer informatie op onze website  www.wast-almelo.nl

Open dag

Op zaterdag 9 oktober aanstaande  is WaST van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend voor iedere belangstellende. Inwoners die hun was door WaST laten doen zijn van harte welkom om een kijkje te nemen. Daarnaast kunnen ook geïnteresseerden op deze dag terecht aan de Hospitaalweg voor al hun vragen over de mogelijkheden voor wassen en strijken.