OldStars beweegdag Almelo.

OldStars beweegdag Almelo.

 

Donderdag vond de 1e Oldstars beweegdag in Almelo plaats en is daarmee de 1e stad in Nederland die een Oldstars beweegdag organiseerde.

Burgemeester dhr. Arjen Gerritsen gaf ’ s morgens het startschot en opende de Oldstars beweegdagdag.

De activiteiten vonden plaats op en rond de velden van CVV Oranje Nassau en CKV Achilles. Hier werden diverse clinics en demonstraties gegeven om de OldStars sporten zelf te kunnen ervaren. Dit alles onder toeziend oog van ambassadeurs Tom Okker en Bettine Vriesekoop

Tijdens de Almelo OldStars Beweegdag kon men naast het bekijken van demonstraties ook zelf actief meedoen. Bij elke sport- en spelvorm was er de mogelijkheid om deel te nemen. Zo kon er een balletje geslagen worden bij OldStars Tennis of raak proberen te schieten bij OldStars Walking Basketball.