Almeloopers haalde 20.152,60 euro op

Almeloopers haalde 20.152,60 euro op

Het team van de Almeloopers koos er naar goed overleg voor niet aan de Roparun in het Limburgse Landgraaf deel te nemen. Desondanks hebben de teamleden niet stil gezeten. Ze hebben allerlei activiteiten zoals, loten, wijn, oliebollen  verkocht Ook de  frituurvetactie werd gehouden. Er zijn verschillende bedrijven benaderd om te doneren. Ze haalden daarmee een bedrag van 20.152,60 euro op. De bekendmaking gebeurde door Penningmeester van de Almeloopers, Joke Kwast, samen met wethouder Arjen Maathuis in het Terra bedrijvencentrum. Als Covid niet weer opnieuw roet in het eten gooit staan de Almeloopers straks tijdens het Pinksterweekend 2022 voor de 13e keer aan de start van de Roparun.

                                                                                                                                                                         Foto’s Roel Immink